Recensies & ervaringen

Ben je in mijn praktijk of op de beurs geweest voor een behandeling of voor een consult?
Dan zou ik het leuk vinden voor de lezers van mijn website om HIERONDER je ervaring te schrijven.

Dit hoeft niet uitgebreid in persoonlijke details, een algemeen beeld over je ervaring is al voldoende !
Vermeld naast je naam uit welke woonplaats je komt.

Bijvoorbeeld:  Joke uit Den Haag

  • vertel over hoe je het consult of de behandeling ervaren hebt
  • vertel of je bewuster bent geworden doordat je nieuwe inzichten en handvatten hebt meegekregen
  • vertel dat je de behandeling of sessie aanbeveelt aan anderen, omdat jij er veel baat bij hebt gehad.


Uiteraard mag je ook een recensie op mijn Google Bedrijfspagina Praktijk Lotus Beauty & Healing schrijven.                         
Daar is tevens de mogelijkheid om een aparte aanbeveling in aantal sterren aan te geven. 
KLIK OP DE LINK: https://g.page/r/CTcbOR35u0TWEA0/review

Dankjewel voor je feedback en onze mooie ontmoeting !
Graag tot ziens in mijn praktijk.

Warme groet,
Marina – By Lotus

Recensies

Dankbaar

april 24, 2023

Op een beurs een reading bij Marina mogen ontvangen. Die vooral “to the point” was. Ondanks de drukke omgeving, was er voor mijzelf zeker rust en bezieling. Marina is volledig gefocust tijdens het schrijven via automatischschrift.

Dankbaar voor Marina’s warmte, rust en mooie reading.

Groeten

Annemarie

Liefdevol

januari 12, 2023

Wat een fijne avond heb ik mogen beleven bij Marina in haar sfeervolle praktijk. De aankomst in de hal en de ontvangst zijn warm en liefdevol en een mooi begin van een fijne avond. De sessie automatisch schrift was bijzonder om mee te maken. Een mooie brief met tips en adviezen voor mijzelf mocht ik mee naar huis nemen, tezamen met een liefdevolle goodiebag door Marina samengesteld🙏🏻

Groetjes uit Wassenaar

Mirjam

Erg goed!

oktober 7, 2022

Ik ben heel erg tevreden over de meerdere sessies van de healing behandelingen die ik heb gedaan. Ik raad deze zeker aan als je niet lekker in je vel zit of uit balans bent. Ook neemt zij alle tijd voor je en is er nazorg op afstand mogelijk. Tevens geeft zij Erg goede service! Een fijne ervaring, dankjewel Floris

Floris

Reïncarnatie-sessie

augustus 8, 2022

De reïncarnatiesessie heeft dagen erna nog doorgewerkt. Zo kwamen er bij het horen van Latinmuziek, beelden van de sessie tevoorschijn met de nodige emoties. Na het lezen van een boek tekst over familieopstellingen, kwam er nog meer besef.

De gehele sessie was heel bijzonder en gaf mij veel inzichten, alle vermoeidheid kwam eruit.

Dankzij jou hulp via een extra healing na afloop kon ik overeind komen. De puzzelstukjes vallen steeds meer op z’n plaats.

Heel veel dank voor je Liefde en begeleiding.

Liefs Marijke

Marijke uit Amersfoort

Contact overledenen

april 4, 2021

Dankjewel Marina voor je verhelderende reading en de inzichten die ik mocht ontvangen via mijn overleden moeder op de beurs in Hellevoetsluis.

Daar kan ik weer verder mee !

Veel liefs Jaap

Jaap uit Hellevoetsluis

Schrijf hier je recensie

Mooie ervaringen op Social Media van enkele bezoekers. 
Er zijn ook ervaringen terug te lezen op mijn Facebookpagina. Ben je benieuwd wat anderen van mijn consulten en behandelingen vinden?
KLIK OP:  onderstaande Facebook link OF laat een recensie achter.